Øl

Øl skal ikke stresses. Verken når det brygges eller nytes. For oss er øl håndverk, om det er en velbalansert pils eller surøl laget med multer. Vi foredler alle våre øl i minimum fire uker, og for eksempel Rogalandspils modnes aldri mindre enn seks uker. Vi har tro på at naturens gang er det som gir best smak – så selv om vi kunne – ønsker vi ikke å gå fra «korn til flaske» på to uker.

I bryggeriet får også de villeste fantasier rom til å utfolde seg, og noen ganger er vi i gråsonen, andre ganger sprenger vi grensene helt. Kall det utforskertrang og barnlig nysgjerrighet.

Nedenfor finner du vårt helårssortiment og sesongsortiment, samt en liste over produkter som er ute av sortiment. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Utgåtte produkter

Vi eksperimenterer med litt forskjellige typer øl og kombinasjoner. Noen ganger lanserer vi øl som kun kommer på flasker, men oftest er våre eksperimentelle brygg kun tappet på fat. Dette gir oss en enestående mulighet til å utforske, leke, og å få tilbakemeldinger fra kunder både på ølfestivaler og ølbarer. Et typisk test-brygg vil gi ca. 50 fat. Disse blir solgt til håndverksøl-barer rundt omkring i hele Norge, og nyheter blir ofte tatt med på ølfestivaler rundt om i landet. Det kan være lurt å følge med på listen over for å få med seg de nye kreasjonene, før de kanskje blir flyttet ned i denne kategorien!

  • OTO Golden Saison
  • Lemon Lime Thyme
  • Stjerneskudd
  • Nordsjøpils
  • Sweet Crude O Mine
  • Neptun Belgisk Wit
  • Gauk
  • Gullkorn
  • Jubileumsøl
  • Kølsj
  • Black Bull BIPA
  • RAV amber ale
  • VAMP
  • Frihetsøl
  • Raisin’ the Stakes
  • Bringebær Saison
  • Panther 33
  • Skumring brown ale
  • Nåttå Spesial
  • Nåttå 17
  • Økologisk Pils
  • Vienna Lager
  • Bombay IPA