Øl

Øl skal ikke stresses. Verken når det brygges eller nytes. For oss er øl håndverk, om det er en velbalansert pils eller surøl laget med multer. Vi foredler alle våre øl i minimum fire uker, og for eksempel Rogalandspils modnes aldri mindre enn seks uker. Vi har tro på at naturens gang er det som gir best smak – så selv om vi kunne – ønsker vi ikke å gå fra «korn til flaske» på to uker.

I bryggeriet får også de villeste fantasier rom til å utfolde seg, og noen ganger er vi i gråsonen, andre ganger sprenger vi grensene helt. Kall det utforskertrang og barnlig nysgjerrighet.

Nedenfor finner du vårt helårssortiment og sesongsortiment, samt en liste over produkter som er ute av sortiment. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Peat’s Prunes

Imperial Stout
8,7% Alkohol
Bitterhet
10-12°C Temperatur
Dette er en litt kuriøs øl – en røykt øl, uten bruk av røykt malt. Noen uker i året blir det laget torvrøykt whisky på bryggverket vårt, og det setter masse smak av røyk i "systemet". Mellom to av disse røyke bryggene, ble Peat's Prunes skapt. En klassisk imperial stout, men som grunnet denne røyksmaken blir annerledes. For å øke kompleksiteten har vi laget puree av svisker som også er tilsatt i slutten av gjæringsprosessen. Dermed blir ikke ølet så mye søtere, men får et passelig preg av tørket frukt, som kler den balanserte røyksmaken godt.

 

Leveres i følgende emballasjer:

  • 0,33 l. boks


Finner du ikke ølet på ditt Vinmonopol eller lokale pub? Spør etter det, eller send oss et tips!

Passer til


Apertiff

Dessert

Grønnsaker

Lam

Ost

For mer informasjon om tilgjengelighet og bestilling:
Ta kontakt

Tips din butikk om produktet