Øl

Øl skal ikke stresses. Verken når det brygges eller nytes. For oss er øl håndverk, om det er en velbalansert pils eller surøl laget med multer. Vi foredler alle våre øl i minimum fire uker, og for eksempel Rogalandspils modnes aldri mindre enn seks uker. Vi har tro på at naturens gang er det som gir best smak – så selv om vi kunne – ønsker vi ikke å gå fra «korn til flaske» på to uker.

I bryggeriet får også de villeste fantasier rom til å utfolde seg, og noen ganger er vi i gråsonen, andre ganger sprenger vi grensene helt. Kall det utforskertrang og barnlig nysgjerrighet.

Nedenfor finner du vårt helårssortiment og sesongsortiment, samt en liste over produkter som er ute av sortiment. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Belgisk wit

Belgisk wit
4,7% Alkohol
Bitterhet
4-6°C Temperatur
Lys strågul og litt uklar. Brygget med store mengder hvete og gjæret med klassisk belgisk gjær for å få den rette smak og profil. Vi har vært rause på tilsetningen av appelsinskall og koriander, men det er viktig at det er balansert. Dette gir ølet en mer unik karaktér, og sørger for at det passer meget godt som et smaksrikt og lettdrikkelig – men også som et matøl.

 

Leveres i følgende emballasjer:

  • 0,33 l. boks

  • 20 L. keykeg


Finner du ikke ølet på din dagligvarebutikk eller lokale pub? Spør etter det, eller send oss et tips!

Passer til


Apertiff

Fisk

Grønnsaker

Lam

Lyst kjøtt

For mer informasjon om tilgjengelighet og bestilling:
Ta kontakt

Tips din butikk om produktet