Øl

Øl skal ikke stresses. Verken når det brygges eller nytes. For oss er øl håndverk, om det er en velbalansert pils eller surøl laget med multer. Vi foredler alle våre øl i minimum fire uker, og for eksempel Rogalandspils modnes aldri mindre enn seks uker. Vi har tro på at naturens gang er det som gir best smak – så selv om vi kunne – ønsker vi ikke å gå fra «korn til flaske» på to uker.

I bryggeriet får også de villeste fantasier rom til å utfolde seg, og noen ganger er vi i gråsonen, andre ganger sprenger vi grensene helt. Kall det utforskertrang og barnlig nysgjerrighet.

Nedenfor finner du vårt helårssortiment og sesongsortiment, samt en liste over produkter som er ute av sortiment. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Kveik

Norsk gårdsøl
6,1% Alkohol
Bitterhet
6-8°C Temperatur
En klassisk norsk gårdsøl, laget med 100% norsk malt fra Jæren Korn & Malt, og Bonsak malt. Den er gjæret med den norske gjærtypen "kveik", og bærer derfor det samme navn. Kveiken gir en unik karakter til ølet, og bidrar med fruktighet og en særegen balanse. Et øl som passer godt til oster, spekemat, eller andre smaksrike middagsretter. En veldig anvendelig øl til mat!

 

Leveres i følgende emballasjer:

  • 0,33 l. boks


Finner du ikke ølet på ditt Vinmonopol? Spør etter det, så tar de det nok inn.

Passer til


Apertiff

Fisk

Grønnsaker

Lam

Lyst kjøtt

For mer informasjon om tilgjengelighet og bestilling:
Ta kontakt

Tips din butikk om produktet