Øl

Øl skal ikke stresses. Verken når det brygges eller nytes. For oss er øl håndverk, om det er en velbalansert pils eller surøl laget med multer. Vi foredler alle våre øl i minimum fire uker, og for eksempel Rogalandspils modnes aldri mindre enn seks uker. Vi har tro på at naturens gang er det som gir best smak – så selv om vi kunne – ønsker vi ikke å gå fra «korn til flaske» på to uker.

I bryggeriet får også de villeste fantasier rom til å utfolde seg, og noen ganger er vi i gråsonen, andre ganger sprenger vi grensene helt. Kall det utforskertrang og barnlig nysgjerrighet.

Nedenfor finner du vårt helårssortiment og sesongsortiment, samt en liste over produkter som er ute av sortiment. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Mocca Stout

Stout
4,7% Alkohol
Bitterhet
8-10°C Temperatur
En stout med tydelige sjokolade og kaffetoner.

Selv om stouten er mørk og smaksrik, har vi gitt den middels fyldig kropp fra både malt og laktose, og en lett avslutning med brente toner fra sjokolade- og svart malt, med avrundet bitterhet. Noen kjenner et tydelig vaniljepreg, andre får det gjerne bare helt på slutt i smaksbildet.

 

Leveres i følgende emballasjer:

  • 0,33 l. boks

  • 20 L. keykeg


Finner du ikke ølet på din dagligvarebutikk eller lokale pub? Spør etter det, eller send oss et tips!

Passer til


Apertiff

Grønnsaker

Lam

Småvilt

Storfe

For mer informasjon om tilgjengelighet og bestilling:
Ta kontakt

Tips din butikk om produktet