Øl

Øl skal ikke stresses. Verken når det brygges eller nytes. For oss er øl håndverk, om det er en velbalansert pils eller surøl laget med multer. Vi foredler alle våre øl i minimum fire uker, og for eksempel Rogalandspils modnes aldri mindre enn seks uker. Vi har tro på at naturens gang er det som gir best smak – så selv om vi kunne – ønsker vi ikke å gå fra «korn til flaske» på to uker.

I bryggeriet får også de villeste fantasier rom til å utfolde seg, og noen ganger er vi i gråsonen, andre ganger sprenger vi grensene helt. Kall det utforskertrang og barnlig nysgjerrighet.

Nedenfor finner du vårt helårssortiment og sesongsortiment, samt en liste over produkter som er ute av sortiment. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Glacier Beer

Lager
4,7% Alkohol
Bitterhet
0-4°C Temperatur
Dypt i villmarken ligger en av våre største isbreer. For over 6000 år siden begynte den å smelte. Det krystallklare vannet blir naturlig filtrert og ender sin reise i en artesisk kilde. Dette er en viktig del av ingrediensene, som  gjør at Glacier blir det ølet det blir. Ølet blir filtrert sakte og forsiktig for å bevare balansen. Sett det i ditt kaldeste kjøleskap, og server det iskaldt!

 

 

Leveres i følgende emballasjer:

  • 0,33 l. blå flaske


Finner du ikke ølet på din dagligvarebutikk eller lokale pub? Spør etter det, eller send oss et tips!

Passer til


Apertiff

Fisk

Grønnsaker

Lam

Lyst kjøtt

For mer informasjon om tilgjengelighet og bestilling:
Ta kontakt

Tips din butikk om produktet