Øl

Øl skal ikke stresses. Verken når det brygges eller nytes. For oss er øl håndverk, om det er en velbalansert pils eller surøl laget med multer. Vi foredler alle våre øl i minimum fire uker, og for eksempel Rogalandspils modnes aldri mindre enn seks uker. Vi har tro på at naturens gang er det som gir best smak – så selv om vi kunne – ønsker vi ikke å gå fra «korn til flaske» på to uker.

I bryggeriet får også de villeste fantasier rom til å utfolde seg, og noen ganger er vi i gråsonen, andre ganger sprenger vi grensene helt. Kall det utforskertrang og barnlig nysgjerrighet.

Nedenfor finner du vårt helårssortiment og sesongsortiment, samt en liste over produkter som er ute av sortiment. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Rogalandspils

Pilsner
4,7% Alkohol
Bitterhet
4-8°C Temperatur
En bautastein mellom steingardene i Rogaland. Som Rogalands eldste bryggeri har vi en tradisjon å holde ved like. Vi tar ingen snarveier, og mener at øl ikke skal stresses. Hverken når det brygges, eller nytes. Selv om vi kunne laget en pilsner på to uker lar vi våre pilsnere stå i minst seks uker. Det er viktig å la naturen gå sin gang, i alle fall hvis man vil lage velsmakende produkter. Vi måler utviklingen på ølene våre ofte, og nøye. Tankene stenges underveis i gjæringsprosessen slik at man får utnyttet den naturlige kullsyren som gjæren danner – ikke bare er det godt for miljøet, det er godt for produktet!

Utgangspunktet for Rogalandspilsen er en tsjekkisk pilsner, men vi har valgt å gjøre den litt mindre bitter for at den skal være enda mer leskende. Det er brukt tsjekkisk Saaz humle, og pilsnermalt. Rogalandspils har litt restsødme fra malten, som gjør den til et balansert og friskt øl, med tydelig smak og unik karakter.

Leveres i følgende emballasjer:

  • 0,33 l. flaske

  • 0,33 l. boks

  • 0,50 l. boks

  • 20 l. keykeg

  • 30 l. stålfat

  • 1000 l. tank


Finner du ikke ølet på din dagligvarebutikk eller lokale pub? Spør etter det der, eller send oss et tips!

 

Passer til


Dessert

Fisk

Grønnsaker

Lam

Lyst kjøtt

For mer informasjon om tilgjengelighet og bestilling:
Ta kontakt

Tips din butikk om produktet