Øl

Øl skal ikke stresses. Verken når det brygges eller nytes. For oss er øl håndverk, om det er en velbalansert pils eller surøl laget med multer. Vi foredler alle våre øl i minimum fire uker, og for eksempel Rogalandspils modnes aldri mindre enn seks uker. Vi har tro på at naturens gang er det som gir best smak – så selv om vi kunne – ønsker vi ikke å gå fra «korn til flaske» på to uker.

I bryggeriet får også de villeste fantasier rom til å utfolde seg, og noen ganger er vi i gråsonen, andre ganger sprenger vi grensene helt. Kall det utforskertrang og barnlig nysgjerrighet.

Nedenfor finner du vårt helårssortiment og sesongsortiment, samt en liste over produkter som er ute av sortiment. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Catcher in the Rye

Belgisk Tripel
9,4% Alkohol
Bitterhet
8-12°C Temperatur
Catcher in the Rye er vår versjon av en Belgisk Tripel. Ølstilen blir ofte kalt for Trappiste, Abbey, eller klosterøl på norsk. Stilen bærer tydelig preg av gjærens egenskaper, med fruktige toner og kompleks smak.

Råvarene er nøye valgt ut og satt sammen, ikke bare for å skape en overraskende balansert øl, men også for å skjule alkoholsmaken godt. Vi har brukt blant annet rugmalt, og litt eikerøkt hvetemalt for å gi ølen kompleksitet, dybde, og fylde.

Det er et øl som passer utmerket til oster og desserter. Prøv den gjerne med en blåmuggost eller andre skarpe oster.

Passer til


Dessert

Lyst kjøtt

Ost

Svin

For mer informasjon om tilgjengelighet og bestilling:
Ta kontakt

Tips din butikk om produktet