Øl

Øl skal ikke stresses. Verken når det brygges eller nytes. For oss er øl håndverk, om det er en velbalansert pils eller surøl laget med multer. Vi foredler alle våre øl i minimum fire uker, og for eksempel Rogalandspils modnes aldri mindre enn seks uker. Vi har tro på at naturens gang er det som gir best smak – så selv om vi kunne – ønsker vi ikke å gå fra «korn til flaske» på to uker.

I bryggeriet får også de villeste fantasier rom til å utfolde seg, og noen ganger er vi i gråsonen, andre ganger sprenger vi grensene helt. Kall det utforskertrang og barnlig nysgjerrighet.

Nedenfor finner du vårt helårssortiment og sesongsortiment, samt en liste over produkter som er ute av sortiment. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Cloudberry Imperial Gose

Imperial Gose
7,5% Alkohol
Bitterhet
C Temperatur
Dette ølet startet sin reise for over 5000 år siden, når isbrevannet begynte sin ferd og naturlige filtreringsprosess. Gose er en surøl med opprinnelse fra Tyskland. Vi har brygget det med hvete og bygg, multer, håndhøstet havsalt fra norskehavet, og en liten klype koriander. Dette gir en veldig kompleks og særegen smak og aroma.

Cloudberry Imperial Gose ble først lansert under Barcelona Beer Festival i 2017. Laget på norsk isbrevann, håndplukkede multer, og håndhøstet havsalt fra norskehavet trakk det stor oppmerksomhet blant publikum, og ble utsolgt på 20 minutter. Siste mann i køen måtte gå tomhendt videre. Etter en stor suksess i utlandet har det blitt brygget flere ganger, og er å få kjøpt på flasker på Vinmonopolet. Følg link til produktet på Vinmonopolet her.

 

Leveres i følgende emballasjer:

  • 0,33 l. flaske

  • 20 l. Keykeg


Finner du ikke ølet på ditt Vinmonopol eller lokale pub? Spør etter det, eller send oss et tips!

 

Passer til


Apertiff

Dessert

For mer informasjon om tilgjengelighet og bestilling:
Ta kontakt

Tips din butikk om produktet