Brennevin

Det produseres et stort utvalg brennevinsprodukter hos Berentsens Brygghus. Vi lager uttrekk og ekstrakter, og brenner og foredler sprit med infusjoner av planter, blomster, krydder og urter. Vi produserer norsk brennevin som whisky, gin, akevitt, snaps, «dram», shots med flere. Våre produkter blir ofte brukt for seg selv eller som baser i drinker.

Juletre Gin

Gin
40% Alkohol
Bitterhet
Vi synes det er dumt at så mange flotte tre ikke får et lengre liv enn bare i julen, og ofte da blir de kastet på utsiden og ligger på plenen eller terrassen frem til våren. Siden vi har hatt gode resultater med barnåler i våre andre giner, så slo det oss at vi burde kunne få til en unik gin og et fantastisk konsept hvor man også engasjerer folk til å få gjort noe med juletreet.

I Juletre Gin er det mye mer barnåler enn i «alle andre gin», men allikevel er den godt balansert med andre krydder, både klassiske gin krydder, og klassiske julekrydder.

I 2024 samler vi inn trær igjen, tallet kommer etterhvert som vi har fått inn alt. Det er også mulig å sende barnåler i posten. Ta av 2-300 gram/en liten brødpose, og ta kontakt på juletre@berentsens.no for mer informasjon.

I 2023 samlet vi inn 226 trær til Juletre Gin destillasjonen.

I 2022 samlet vi inn nærmere 200 trær, men bare 135 av de som innleverte ville ha med navnet sitt på etiketten, og dermed står det 135 trær på etiketten.

Leveres i 0,5 liters flaske, i et begrenset antall.

Passer til


Apertiff

For mer informasjon om tilgjengelighet og bestilling:
Ta kontakt

Tips din butikk om produktet