Øl

Øl skal ikke stresses. Verken når det brygges eller nytes. For oss er øl håndverk, om det er en velbalansert pils eller surøl laget med multer. Vi foredler alle våre øl i minimum fire uker, og for eksempel Rogalandspils modnes aldri mindre enn seks uker. Vi har tro på at naturens gang er det som gir best smak – så selv om vi kunne – ønsker vi ikke å gå fra «korn til flaske» på to uker.

I bryggeriet får også de villeste fantasier rom til å utfolde seg, og noen ganger er vi i gråsonen, andre ganger sprenger vi grensene helt. Kall det utforskertrang og barnlig nysgjerrighet.

Nedenfor finner du vårt helårssortiment og sesongsortiment, samt en liste over produkter som er ute av sortiment. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Trollpikken

Amber Ale
4,7% Alkohol
Bitterhet
6-8°C Temperatur
Trollpikken er en amerikansk amber ale med en vri.  I tillegg til at de mørke malttypene gir mer kompleksitet og smak, har vi tilsatt litt sjokolade og vanilj. Dette gjør det til en ny vri av en klassisk stil.

Ølet har endel bitterhet, men vil ikke være like bitter som en India Pale Ale. Ølet passer godt å nytes for seg selv, eller til kraftige og smaksrike retter, f.eks. gryteretter.

 

Leveres i følgende emballasjer:

  • 0,33 l. flaske


Finner du ikke ølet på din dagligvarebutikk eller lokale pub? Spør etter det, eller send oss et tips!

Passer til


Apertiff

Grønnsaker

Lam

Småvilt

Storfe

For mer informasjon om tilgjengelighet og bestilling:
Ta kontakt

Tips din butikk om produktet