Øl

Øl skal ikke stresses. Verken når det brygges eller nytes. For oss er øl håndverk, om det er en velbalansert pils eller surøl laget med multer. Vi foredler alle våre øl i minimum fire uker, og for eksempel Rogalandspils modnes aldri mindre enn seks uker. Vi har tro på at naturens gang er det som gir best smak – så selv om vi kunne – ønsker vi ikke å gå fra «korn til flaske» på to uker.

I bryggeriet får også de villeste fantasier rom til å utfolde seg, og noen ganger er vi i gråsonen, andre ganger sprenger vi grensene helt. Kall det utforskertrang og barnlig nysgjerrighet.

Nedenfor finner du vårt helårssortiment og sesongsortiment, samt en liste over produkter som er ute av sortiment. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Skumringsale

Brown Ale
4,7% Alkohol
Bitterhet
10-12°C Temperatur
Går man tilbake i tid ble dette ølet brygget til Skumringslandet filmen. Det ble da brygget på 5,5%. Ølet var så populært at vi så oss nødt til å øke nedslagsfeltet, og etter mange forsøk fikk vi et tilsvarende øl på 4,7%. Det gikk så inn i vår faste portefølje.

Skumringsale er en engelsk brown ale, med toner av røstet og brent malt, og et hint av sjokolade og karamell. Det passer utmerket til grillmat, rødt kjøtt, og vilt. Det er et øl med lav bitterhet, men en balansert og god maltkarakter. Dette gjør det til et all-round øl som passer godt til mange matretter, eller for seg selv.

 

Leveres i følgende emballasjer:

  • 0,33 l. flaske


Finner du ikke ølet på din dagligvarebutikk eller lokale pub? Spør etter det der, eller send oss et tips!

Passer til


Apertiff

Grønnsaker

Lam

Ost

Småvilt

For mer informasjon om tilgjengelighet og bestilling:
Ta kontakt

Tips din butikk om produktet