Øl

Øl skal ikke stresses. Verken når det brygges eller nytes. For oss er øl håndverk, om det er en velbalansert pils eller surøl laget med multer. Vi foredler alle våre øl i minimum fire uker, og for eksempel Rogalandspils modnes aldri mindre enn seks uker. Vi har tro på at naturens gang er det som gir best smak – så selv om vi kunne – ønsker vi ikke å gå fra «korn til flaske» på to uker.

I bryggeriet får også de villeste fantasier rom til å utfolde seg, og noen ganger er vi i gråsonen, andre ganger sprenger vi grensene helt. Kall det utforskertrang og barnlig nysgjerrighet.

Nedenfor finner du vårt helårssortiment og sesongsortiment, samt en liste over produkter som er ute av sortiment. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Saison Classic

Saison
4,7% Alkohol
Bitterhet
4-8°C Temperatur
Saison er fransk for sesong, og ble vanligvis brygget på vinteren, og lagret til våronna. Dette var et forfriskende alternativ til potensielt farlig drikekvann til slitne sesongarbeidere på gårdene. Tradisjonelt holdt ølet en lav alkoholprosent da det skulle fungere som en tørsteslukker, og arbeiderne hadde krav på å kunne drikke opp til 5 liter om dagen!

Vi har tatt utgangspunkt i en fransk gårdgjær, og laget vår egen versjon. Gjæren utvikler en veldig kompleks smak, med toner av frukt og pepper (estere), så vi har valgt å la gjærens egenskaper skinne gjennom i ølet. Derfor er det lavt på bitterhet, og lavt på maltsødme.

 

Leveres i følgende emballasjer:

  • 0,33 l. flaske


Finner du ikke ølet på din dagligvarebutikk eller lokale pub? Spør etter det, eller send oss et tips!

For mer informasjon om tilgjengelighet og bestilling:
Ta kontakt

Tips din butikk om produktet