Øl

Øl skal ikke stresses. Verken når det brygges eller nytes. For oss er øl håndverk, om det er en velbalansert pils eller surøl laget med multer. Vi foredler alle våre øl i minimum fire uker, og for eksempel Rogalandspils modnes aldri mindre enn seks uker. Vi har tro på at naturens gang er det som gir best smak – så selv om vi kunne – ønsker vi ikke å gå fra «korn til flaske» på to uker.

I bryggeriet får også de villeste fantasier rom til å utfolde seg, og noen ganger er vi i gråsonen, andre ganger sprenger vi grensene helt. Kall det utforskertrang og barnlig nysgjerrighet.

Nedenfor finner du vårt helårssortiment og sesongsortiment, samt en liste over produkter som er ute av sortiment. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Rav

Amber Ale
4,7% Alkohol
Bitterhet
10°C Temperatur
Rav er et rød-brunt overgjæret øl i amerikansk stil. Det har litt mer bitterhet enn en vanlig pilsner, og har en medium kropp med innslag av karamell og humlebitterhet. Smaken utvikler seg etter hvert som temperaturen på ølet stiger, så ikke server det kjøleskapskaldt.

 

Leveres i følgende emballasjer:

  • 0,33 l. flaske


Finner du ikke ølet på din dagligvarebutikk eller lokale pub? Spør etter det der, eller send oss et tips!

 

Passer til


Grønnsaker

Lam

Småvilt

Storfe

Storvilt

For mer informasjon om tilgjengelighet og bestilling:
Ta kontakt

Tips din butikk om produktet