Øl

Øl skal ikke stresses. Verken når det brygges eller nytes. For oss er øl håndverk, om det er en velbalansert pils eller surøl laget med multer. Vi foredler alle våre øl i minimum fire uker, og for eksempel Rogalandspils modnes aldri mindre enn seks uker. Vi har tro på at naturens gang er det som gir best smak – så selv om vi kunne – ønsker vi ikke å gå fra «korn til flaske» på to uker.

I bryggeriet får også de villeste fantasier rom til å utfolde seg, og noen ganger er vi i gråsonen, andre ganger sprenger vi grensene helt. Kall det utforskertrang og barnlig nysgjerrighet.

Nedenfor finner du vårt helårssortiment og sesongsortiment, samt en liste over produkter som er ute av sortiment. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Neptun

Belgisk wit
4,7% Alkohol
Bitterhet
6-8°C Temperatur
Belgisk wit inneholder koriander og bitter appelsinskall. Vår Neptun er intet unntak. Vi har gitt på med generøse mengder knuste korianderfrø, som setter en forfriskende brodd på ølet, og gjør at det pares utmerket til sjømat, asiatisk mat, og sterkere krydret mat. Ølet passer godt å drikke for seg selv også.

Det er brukt endel hvetemalt, men vi har vært forsiktig med mengden humle. Vårt ønske er at gjæren, hveten, og korianderen, skal få spille sammen i harmoni.

 

Leveres i følgende emballasjer:

  • 0,33 l. flaske


Finner du ikke ølet på din dagligvarebutikk eller lokale pub? Spør etter det der, eller send oss et tips!

 

Passer til


Apertiff

Fisk

Grønnsaker

Lyst kjøtt

Skalldyr

For mer informasjon om tilgjengelighet og bestilling:
Ta kontakt

Tips din butikk om produktet