Øl

Øl skal ikke stresses. Verken når det brygges eller nytes. For oss er øl håndverk, om det er en velbalansert pils eller surøl laget med multer. Vi foredler alle våre øl i minimum fire uker, og for eksempel Rogalandspils modnes aldri mindre enn seks uker. Vi har tro på at naturens gang er det som gir best smak – så selv om vi kunne – ønsker vi ikke å gå fra «korn til flaske» på to uker.

I bryggeriet får også de villeste fantasier rom til å utfolde seg, og noen ganger er vi i gråsonen, andre ganger sprenger vi grensene helt. Kall det utforskertrang og barnlig nysgjerrighet.

Nedenfor finner du vårt helårssortiment og sesongsortiment, samt en liste over produkter som er ute av sortiment. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Black Bull BIPA

Black IPA
5,5% Alkohol
Bitterhet
10-12°C Temperatur
Black Bull er en godt humlet Black India Pale Ale (BIPA), tilsatt svart/brent malt for å gi den karakteristiske smaken og fargen en Black IPA /Cascadian Dark Ale skal ha. Det er brukt Equinox og Mosaic humle, både under og etter koking, samt til tørrhumling etter gjæring. En frisk ale med noter av brent smak – balansert helt på kanten.

 

Leveres i følgende emballasjer:

  • 0,33 l. flaske

  • 20 l. Keykeg


Finner du ikke ølet på ditt Vinonopol eller lokale pub? Spør etter det der, eller send oss et tips!

 

Passer til


Lam

Småvilt

Storfe

Storvilt

Svin

For mer informasjon om tilgjengelighet og bestilling:
Ta kontakt

Tips din butikk om produktet